Start Om os Vi tilbyder Referencer Partnere Kontakt os

 

Om os

Ole Lund Rådgivende Ingeniører blev grundlagt i 2004 og er 100% ejet af Ole Lund.

Virksomheden er startet på baggrund af mange års uafbrudt beskæftigelse som rådgivende ingeniør, heraf 11 år som afdelingschef i installations- og konstruktionsafdelingen i et mellemstort rådgivende ingeniørfirma.

 

Professionel rådgivning

Når vi påtager os en opgave, yder vi altid professionel rådgivning. Det indebærer at der træffes klare aftaler om arbejdets omfang, honorarer og tidsplaner. Det indebærer også at vores ydelser kvalitetssikres i overensstemmelse med opgavens karakter. Firmaet er medlem af FRI ( Foreningen af Rådgivende Ingeniører) og har tegnet professionel ansvarsforsikring.

 

Kunden i centrum

Vores ydelser tager altid udgangspunkt i kundens ønsker og krav. Det er vigtigt for os at kunden føler sig i entrum og at vigtige beslutninger tages i samarbejde med kunden. Det er også vigtigt at kunden føler sig godt tilpas i samarbejdet, således at gennemførelsen af projektet bliver en god oplevelse. Vi ønsker faktisk, det skal være en fornøjelse at arbejde sammen med os.

 

Ole Lund Rådgivende Ingeniør F.R.I.  ·  Tornagervej 6  ·  2920 Charlottenlund  ·  Tlf.: 39 64 29 34  ·  Fax.: 39 30 29 34  ·  E-mail: olu@olund.dk